Jan 6, 2012

Tahun 2012.....Tahniah Emma & Azim


Tahniah buat sepupuku....akhirnya dimiliki jua...... 
Harap tahun ni...... cik.Dok ngan Cik.dIn...dapat cucu 2 sekali ......



Tumpang Pelamin Anak BUah......





p/s :.....Zana........sorry chilok pic dlm blog KATAK MONTEL.......

Aug 1, 2011

Tahniah....embah.....



Kenangan terindah buat ASF.....menerima akhli keluarga baru buat sekian lamanya.....tanggal 27 Jualai 2011, kami menerima kedatangan embah lanang yang baru...semoga kekal dan bahagian hingga keakhir hayat.....

Mar 16, 2011

Sekia kalinye......

Tahun 2011 telah lama berlalu...cehhhhh...tapi ini baru nak mula blog.....al-maklumlah...kesibukan yang tak terkira....sibuknye......Start Januari sampai ke hari ni dah.....4 kali balik KL....tu belum kira sibuk benda lain.....???

Nov 9, 2009

AnakKu...AnugerahMu...

Wow...Anaku  dah nak sekolah...al-hamdullilah...semalam Syamil ada sambutan Majlis Graduasi Tadika As-salam....buat kat pakson...sg.Petani....meriah...hanpir 90% waris yang datang....Laki aku, telah ditugaskan sebagai MC....rasa lawaknye...macam jadi DJ supermarket le pulak....yang paling aku tak sangka... Syamil... dapat anugerah Murid MITHALI...wow....Kalau kat umah tu...suruh ada liat sikit...kat sekolah dia , mesti pijak semut pun tak mati....tapi yang paling aku SAYANG kat Syamil ni...dia punye hadiah...adik ambil sikit pun tak marah....dia ambil stiker book yang adik tu...awal-awal dah booking Set Alatulis Mickey Mouse.......ITU YANG BUAT UMMI SAYANG SANGAT KAT SYAMIL...(adik tu walaupun aku sayang juga, tapi teman gaduh ngan aku, kalau tak ada sunyi)

Nov 6, 2009

Cukup Sudah


Inilah rupa
Aiman 100 hari

di muka bumi ini......